Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Μετάβαση στη phygital εποχή με τη διαδικτυακή πλατφόρμα για σχολεία SNFCC Class
2021-11-27, 13:10–13:30 (Europe/Athens), Room1

Tα σχολικά προγράμματα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) προσγειώνονται στην τάξη!

Το ΚΠΙΣΝ δημιούργησε το SNFCC Class, μία εκπαιδευτική πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να επιλέγουν ολοκληρωμένα σχολικά προγράμματα σε ψηφιακή μορφή, υλοποιώντας τα μέσα στην τάξη με τη χρήση προτζέκτορα ή μέσω τηλεκπαίδευσης, με διαμοιρασμό οθόνης (share screen). Όλα τα σχολικά προγράμματα είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να λειτουργούν συμπληρωματικά της διδακτικής ύλης κάθε βαθμίδας της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εμπλουτίζοντας, με τρόπο ψυχαγωγικό αλλά ταυτόχρονα επιμορφωτικό, τη διαδικασία της διδασκαλίας.
Στο εργαστήριο, οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το SNFCC Class, να γνωρίσουν τα επιμέρους μαθήματα και τον τρόπο που αυτά εντάσσονται στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Η Εύη Καίσαρη εργάζεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ως Συντονίστρια του Προγράμματος Σχολικών Επισκέψεων από τον Ιανουάριο του 2017. Η επαγγελματική της πορεία άρχισε πριν περίπου 14 χρόνια, συνδυάζοντας σε κάθε της βήμα τον πολιτισμό με την εκπαίδευση. Από το 2007 άρχισε να εργάζεται ως εμψυχώτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Στη συνέχεια, συνεργάστηκε με διαφορετικούς χώρους εκπαίδευσης, όπου ανέλαβε τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Έχει σπουδάσει «Πολιτισμό και Πολιτιστική Διαχείριση» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και παράλληλα ολοκλήρωσε και τις μουσικές της σπουδές. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού διπλώματος «Εκπαίδευση και Ανθρώπινα Δικαιώματα» του University of London και του Πανεπιστημίου Αθηνών.